•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dugoočekivani horor film TO premijerno u bioskopu Vilin Grad

Da li se plašite klovnova? Da li je to čudovište pod vašim krevetom? Šta leži u mraku?
U ovom horor trileru ne možete izbeći svoj najveći strah.

U sredu, 6. septembra, u bioskopu Vilin Grad, premijerno će biti prikazan dugoočekivani horor film "To".

Horor triler "TO (IT) ", u režiji Andi Muschietti-a, zasnovan je na veoma popularnom istoimenom romanu Stivena Kinga, koji decenijama zastrašuje čitaoce.

Kada deca počinju da nestaju u gradu Deri, u Mejnu, grupa mladih dečaka suočiće se sa najvećim strahovima kada se suprotstave zlom klovnu po imenu Penivajs , čija je istorija ubistava i nasilja stara vekovima.

Prva projekcija ovog ostvarenja će biti prikazana u okviru bioskopskog događaja "Noć straha" , a posetioci će uz svaku kupljenu ulaznicu po standardnoj ceni od 290 dinara, na poklon dobiti i energetsko piće. Početak pretpremijerne projekcije je u 20 časova.

Zbog velikog interesovanja, nezavisno od događaja "Noć straha", otvorena je još jedna projekcija ovog horora. Početak druge projekcije je u 22 časa i 30 minuta, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni bioskopa Vilin Grad.

Nakon premijernih projekcija, film TO će biti na redovnom repertoaru bioskopa Vilin Grad.

Podeli:



Preporucujemo