•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Munja' Boljšoj teatra na velikom platnu bioskopa Cineplexx

Za kraj letnje sezone „Boljšoj na bis", ljubitelji baleta imaće priliku da u subotu, 9. septembra od 18 časova u bioskopuCineplexx UŠĆE Shopping Center uživaju u živopisnoj i snažnoj koreografiji Alekseja Ratmanskog uz spektakularnu muziku Dmitrija Šostakovića u baletuMunja".

„Munja" je balet kao nijedan drugi. Jedinstven, sa živopisnom istorijom, beskrajno duhovit uz fantastičnu muziku i koreografiju, predstavlja istinsko remek delo. Ovaj balet u tri čina, dugo je bio zabranjen i zaboravljen dok ga Ratmanski nije oživeo 2003. godine, kada je premijerno i vrlo uspešno predstavljen u Boljšoj teatru i još uvek zabavlja, iznenađuje i očarava publiku.

Predstavljajući idealnu sliku sovjetskog farmerskog života, započinje pripremom festivala žetve, usmeren je na folklor i energične, vesele plesove, odiše nostalgijom. Tokom žetve na farmi, gostujuća plesna trupa ponovo spaja dve prijateljice iz detinjstva, balerinu iz trupe i Zinu. U cilju da svom nevernom mužu održi lekciju, Zina, njena prijateljica balerina i balerinin suprug odlučuju da zamene uloge.

Ratmanski daje smisao svakom koraku u koreografiji, vešto spajajući baletsku tehniku sa sjajnim smislom za humor. Plesači Boljšoj teatra pokazuju nam da nisu samo neverovatno nadareni plesači, već i jako dobri glumci. Ana Nikulina kao Zina je neverovatno šarmantna, Ekatarina Šipulina je prelepa balerina, aRuslan Skvorcov kao vodeći plesač inspiracija celoj trupi u svojoj izvanrednosti plesanja.

Karte za ovaj jedinstveni scenski spektakl su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center po ceni od 1.300 dinara. Više informacija možete naći na sajtu www.cineplexx.rs

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...