•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Wonder Woman' među 5 najuspešnijih filmova o superjunacima svih vremena

Uzbudljiva priča o superjunakinji Wonder Woman koju je igrala Gal Gadot u režiji Patty Jenkins, je u SAD-u zaradila više nego prvi film koji je na veliki ekran okupio Iron Mana, Kapetana Ameriku i Spider-Mana i time postala jedan od pet najuspešnijih filmova o superjunacima u istoriji.

Tokom proteklog vikenda se zarada filma Wonder Woman u SAD-u popela na 409,5 miliona dolara čime je prestigla Marvelovog Iron Mana 3 koji je zaradio 409 miliona i Kapetan Amerika: Građanski rat koji je prošle godine zaradio 408 miliona dolara. Wonder Woman je ukupno u celom svetu dosada zaradila fantastičnih 813 miliona dolara (409,5 miliona u SAD-u, 403,7 miliona u ostatku sveta).

Wonder Woman se tako pridružila ekskluzivnom top 5 klubu filmova o superjunacima u SAD-u koji redom čine: Osvetnici (623 miliona u SAD-u, ostatak sveta 895 miliona), Vitez tame (534 miliona / 469 miliona), Osvetnici: Vladavina Ultrona (459 miliona / 946 miliona) i Vitez tame: Povratak (448 miliona / 636 miliona).

Nastavak Wonder Woman 2 je najavljen na Comic-Conu u San Diegu i planiran je za 2019. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu