•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dženifer Lorens je najsmrtonosniji ruski ubica

Film “Izdaja” u bioskopima od 1. marta 2018.

Studio „Twentieth Century Fox“ objavio je prvi trejler za špijunski triler „Izdaja“, koji je ponovo spojio Dženifer Lorens i reditelja Frensisa Lorensa.

Priča je adaptacija špijunskog romana Džejsona Metjusa, smeštena u modernoj Rusiji, koja prati operativca Dominiku Jegorovu (Dženifer Lorens). Ona dobija naređenje da, mimo njene volje, postane “vrabac”, odnosno obučena zavodnica na zadataku i da prati mladog Cija agenta Natanijela Neša, koji je dobio ulogu da istraži ruski obaveštajni sistem. Između njih dvoje se javlja privlačnost, ali se emotivnom vezom izlažu velikom riziku. Do još jednog preokreta dolazi kada i nju angažuje Cija da otkrije izdajnika na visokom nivou u Vašingtonu.

Frensis Lorens otkriva da je od samog starta video Dženifer Lorens u ulozi Dominike Jergove.

“Mislim da je dosta rizikovala u ovom filmu. Ne verujem da bi bila spremna da uradi to za nekoga koga ne poznaje. Mi imamo izgrađen odnos, jer imamo iskustva u zajedničkom radu. Znamo kako da komuniciramo jedno sa drugim, što nam je pomoglo da postignemo baš ono što smo hteli s ovim filmom,“ izjavio je Frensis Lorens.

Džejson Metjus, autor knjige „Izdaja“, je bivši operativac Cije, tako da se kroz njegova dela provlači njegovo veliko iskustvo pravog agenta.

“On i njegova žena su bili pravi špijuni, koji su putovali po celom svetu. Mislim da su, čak, i živeli u Rimu i Budimpešti gde smo snimali scene za film. Oni su neiscrpan izvor neverovatnih priča o špijunskim akcijama iz 80-ih,” navodi Frensis Lorens.

„Izdaja“ stiže u domaće bioskope 1. marta 2018. godine, a do tada pogledajte prvi, veoma uzbudljiv trejler za ovaj film.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....