•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Posle 13 godina otkriveno zašto je Keri Bredšo izabrala Zverku, a ne Ejdana

Glavna junakinja jedne od najpopularnijih serija svih vremena “Seks i grad”, Keri Bredšo, imala je dve velike ljubavi – Zverku i Ejdana. Odlučila se za Zverku, a mnoge obožavateljke serije i dan danas polemišu da li je napravila dobar izbor. Sada je 58-godišnja autorka istoimene knjige, po kojoj je nastala serija, Kendis Bušnel, otkrila razlog zašto je Keri odlučila da padne u zagrljaj fatalnom biznismenu.

Kako je otkrila u intervjuu za Us Weekly, njenoj mami nikada se nije sviđao lik Ejdana.

“Moja mama je oduvek smatrala da Ejdan nije pravi muškarac za Keri”, kratko je komentarisala zbog čega je junakinja koja je Sari Džesiki Parker donela slavu završila u braku s čovekom, koji joj je mnogo puta slomio srce, ali na kraju je shvatio da ne želi da je pusti.

“Svaki put kada bih došla kod svojih roditelja, mama me je pitala zašto je Keri s Ejdanom, a ne sa Zverkom i kada ću se rešiti Ejdana. Osećala sam da mi je dužnost da se složim s njenim mišljenjem”, zaključila je.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...