•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Linda Hamilton će nakon 25 godina glumiti u šestom nastavku 'Terminatora'

Nakon više od 25 godina Linda Hamilton ponovo se vraća u svet "Terminatora", zajedno s Jamesom Cameronom, stvaraocem ove naučnofantastične franšize. Ekipi novog nastavka pridružiće se i Arnold Schwarzenegger.

Šesti nastavak filma, čiji datum puštanja još nije poznat, produciraće James Cameron koji je napravio prva dva nastavka, a režiraće ga Timothy Miller. Cameron i Miller su pomogli i u pisanju scenarija koji potpisuju i David Goyer, Charles Eglee i Josh Friedman. Nova priča će vratiti originalne likove, ali će ih iskoristiti i kao sredstvo za prenošenje baklje na novu generaciju.

U novom nastavku glumiće i Arnold Schwarzenegger, tako da će nastavak "Terminatora" okupiti svoj prvobitni tim - Camerona, Schwarzeneggera i Hamilton.

Hamilton je u prvom nastavku filma iz 1984. godine glumila jednu od najjačih ženskih heroina Sarah Connor. Connor je bila konobarica koju je progonio robot poslat iz budućnosti. Tada je shvatila da su u budućnosti roboti preuzeli kontrolu i da je ona majka vođe čovečanstva.

Detalji novog nastavka se još uvek kriju, ali je poznato da se radi o direktnom nastavku filma "Terminator 2: Judgment Day", ignorišući tri nastavka koja su usledila.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu