•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uzbudljiva jesen na AMC kanalu

Treća sezona serije Fargo, 12. oktobra

Četvrta sezona serije Halt and Catch Fire, 23. oktobra

Prepredeni advokat, otkačeni sveštenik, neustrašivi kung fu ratnik, humanoidni roboti i horde zaraženih vraćaju se na male ekrane. Jedan od najnagrađivanijih i najpopulanijih TV kanala, najavljuje uzbudljivu jesen za sve ljubitelje kvalitetnog serijskog programa, pa nas u oktobru očekuju čak dve premijere, kao i maratoni serija Humans, Preacher, Better Call Saul, Fear the Walking Dead i Into the Badlands.

Nove priče o zločinima u malenom gradiću u Minesoti, biće emitovane 12. oktobra ekskluzivno na AMC kanalu. Likovi koje ćemo pratiti kroz treću sezonu serije Fargo su Ewan McGregor (koji tumači duplu ulogu), Carrie Coon, Mary Elizabeth Winstead i David Thewlis. Radnja sezone smeštena je u 2010 godinu, a u centru zbivanja nalaze se Emmit i njegov mlađi brat blizanac Ray (Ewan McGregor). Emmit vidi sebe kao oličenje uspešnosti u Americi, dok je Ray ćelav i gojazan, neugledni policijski službenik, koji živi u senci svog uspešnijeg starijeg brata. Njihovo rivalstvo prati isprepleteni niz događaja, koji počinje sitnom krađom, a vodi ka ubistvu.

Još jedna premijera očekuje nas 23. oktobra, kada će biti emitovan nastavak serije Halt and Catch Fire. Radnja četvrte sezone odvija se početkom devedesetih godina, kada se u svetu širi fenomen World Wide Weba. Donna (Kerry Bishé) , Cameron (Mackenzie Davis), Joe (Lee Pace) i Gordon (Scoot McNairy) suočavaju se sa novim izazovima na poslovnom i privatnom planu, dok konkurentna priroda tech sveta nastavlja da definiše i komplikuje njihove odnose.

Gledajući seriju Humans, shvatili smo da svakodnevica sa humanoidnim robotima i nije toliko daleka budućnost. Smeštena u predgrađe Londona, radnja serije odvija se u paralelnoj stvarnosti u kojoj je najnoviji “must have” detalj svake zaposlene porodice Sint – visoko razvijena robot kućna pomoćnica sa veštačkom inteligencijom, sablasno slična svojim vlasnicima. Zasnovana na nagrađivanom naučno-fantastičnom romanu “Real Humans”, ova serija istražuje emotivni uticaj koji se stvara kada granice između ljudi i mašina počnu da se gube. Ljubitelji SF serija koji do sada nisu imali priliku da pogledaju ili žele da se podsete prve sezone, mogu to učiniti od 10. oktobra.

Fanove serije Fear the Walking Dead, 16. oktobra očekuje veliko finale treće sezone, a svi oni koji su propustili da pogledaju neku od epizoda (3B) imaće priliku da nadoknade propušteno tog istog vikenda, 21. i 22. oktobra.

AMC prikazuje omiljene filmove gledalaca iz svakog žanra i decenije, kao i premijere svog originalnog serijskog programa sa ciljem da publici donese nešto bolje, bogatije i više. Tako svi koji vole bindžovanje, mogu ponovo da uživaju u svojim omiljenim serijama.

Prvi vikend u oktobru, 7. i 8. oktobra, rezervisan je za drugu sezonu serije Preacher. Ova otkačena priča o propovedniku iz zapadnog Teksasa, Jessiju Custeru (Dominic Cooper), zasnovana je na franšizi popularnog istoimenog stripa Gartha Ennisa i Steva Dillona iz 90-ih.

Sve o tome kako je Jimmy McGill postao Saul Goodman (Bob Odenkirk) govori treća sezona serije Better Call Saul čije je emitovanje zakazano za vikend, 14. i 15. oktobra. Šest godina pre nego što će upoznati Voltera Vajta, Džimi manje-više poštuje zakon i drugorazredni je advokat koji strastveno brani svoje klijente gubitnike i pokušava da izgradi ime. Ipak, splet neočekivanih okolnosti odvodi ga na potpuno drugačiji put.

Posle velikih katastrofa u kojima je čovečanstvo zamalo zbrisano, preživeli se vraćaju na obradu zemlje i ponovnu izgradnju svega što je uništeno. 500 godina kasnije došlo je do pojave feudalnog društva - sedam muškaraca i žena su Baroni, oni kontrolišu Badland i svako od njih ima svoju zemlju "kuću". Kako bi je odbranili Baroni imaju vojske "Klipere", borce koji samo znaju da ubijaju. Vatreno oružje je zabranjeno, pa Kliperi koriste mačeve i znanje u borilačkim veštinama. Do sada je Into the Badlands stekao brojne fanove širom sveta. U iščekivanju nove, treće sezone, čija se premijera očekuje sledeće godine, AMC će 28. i 29. oktobra ponovo emitovati prvu sezonu.

Za više informacija posetite:

http://www.amctvce.com

https://www.facebook.com/amctvrs

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu