•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otvoren 11.festival srpskog filma fantastike

U Domu omladine Beograda večeras je počeo 11.Festival srpskog filma fantastike. Festival je otvorio beogradski jazz duo u sastavu Katarina Ranković i Teodora Sarić i film „Inkarnacija“ Filipa Kovačevića.

Tokom prepodnevnih časova u Domu omladine Beograda organizovano je maskiranje za četvrtu beogradsku Zombi šetnju, tj.Zombie walk. U maršu Zombija učestvovalo je 300 hodača.

Nagrada za najbolju žensku šminku Miss Zombi/Bjelobrk Katarina dodeljena je šminkerki Sandri Nikoletić, nagrada za najbolju mušku šminku Mister Zombi/Miloš Škobalj dodeljena je šminkerki Mili Đenadić, dok je nagrada za najbolju dečiju šminku Little Miss Zombi Sunshine/ Anđela Kostić, dodeljena šminkeru Mirku Milinković.

O nagradama je odlučivao tročlani žiri u sastavu Bojana Mihajlović, Boris Langura i Darko Kenig.

Šetnja je bila humanitarnog karaktera. Humanitarni prihod biće uplaćen Prihvatilištu za odrasla i stara lica u Kumodraškoj ulici.

Program 11. Festivala srpskog filma fantastike traje do 03.oktobra, u Domu omladine Beograda.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu