•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Denzel Washington i Colin Farrell glume advokate u drami 'Roman J Israel, Esq.'

Legendarni glumci Denzel Washingon i Colin Farrell i reditelj Dan Gilory zvuče kao sjajan tim koji stoji iza nadolazeće sudske drame "Roman J Israel, Esq.", koja u bioskope širom sveta stiže idućeg meseca.

Film "Roman J Israel, Esq." je prošlog meseca predstavljen na Internacionalnom filmskom festivalu u Torontu kada je prikupio dobre kritike brojnih reditelja i producenata. Ipak, pojedini kritičari su kazali kako je Gilory talentovani reditelj koji može napraviti još bolji film, dok za Denzelovu glumu niko nema negativan komentar.

Washington se u filmu pojavljuje kao advokat Roman Israel. Brojni svetski mediji pišu kako bi ovo mogla biti jedna od uloga koja će glumcu doneti nove nominacije za Oscara.

Drama "Roman J Israel, Esq." će doneti priču o advokatu koji se bori za društvenu pravdu. Radnja filma počinje kada Roman odluči da počne da radi za visoko cenjenog pravnika u moćnoj firmi, Georgea koga glumi Colin Farrell.

Pored Washingtona i Farrella, u filmu se pojavljuju i Shelley Hennig, Carmen Ejogo, Nazneen Contractor, Tony Plana, Niles Fitch i mnogi drugi.

Film u produkciji Columbia Pictures u bioskope stiže 3. novembra ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...