•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kate Winslet priznala da joj se Leonardo DiCaprio nikada nije sviđao

Holivudska glumica Kate Winslet, koja trenutno promoviše film "The Mountain Between Us", rekla je kako joj se Leonardo DiCaprio nikada nije sviđao.

"Sedam meseci smo intenzivno radili i tada smo oboje bili veoma mladi. Na svu sreću, jedno drugom se nikada nismo sviđali na taj način. To je dobra stvar jer smo zbog toga uspeli da imamo ovo što imamo, učili smo jedno od drugog, a učimo i danas", rekla je Kate.

Kate Winslet i Leonardo Di Caprio ostvarili su glavne uloge u filmu "Titanik", jednog od najlepših filmova ikada snimljenih. Ove godine navrašava se 20 godina od tog filma, a Kate kaže da ne može verovati da je prošlo toliko vremena.

"Divno je to što sada moja deca i njihovi prijatelji kažu: 'Sviđa mi se deo u Titaniku gde si uradila ovo...' ili kada recituju delove iz filma koje sam zaboravila. Ja im kažem da tada nisu bili ni rođeni i u tim trenucima osjtim se staro. Tu su neke nove generacije dece koje uživaju i vole taj film. Titanic je poput Mary Poppins, bar ja na to tako gledam", rekla je.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu