•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nina Forever (2015)

Nakon što njegova devojka pogine u sudaru, Rob pokuša samoubistvo, ali bezuspešno. Onda se zaljubi u kolegenicu, Holi. Međutim, njihova veza se komplikuje kada Nina oživi i počne da ih maltretira na sarkastičan način.

Holi želi da spase Roba, čoveka u koga se zaljubila. Ona ide na obuku za bolničarku, ali radi besperspektivan posao u supermarketu, gde je Rob jedina lepa stvar; ali on je izgubljen i gnevan zbog smrti svoje devojke Nine. Kada Rob i Holi konačno otpočnu vezu, tokom njihovog prvog seksa, sa njima u krevetu je i Nina. Krvava i polomljenih udova, ona je prilično mrtva, ali je prisutna, može da govori i ljuta je. Ipak, Holi se ne uplaši i ne pobegne, već je odlučna da zaleči Robove rane. Ona može da podnese da deli krevet, život i misli sa Robovom mrtvom devojkom. Ako je to ono što je Robu potrebno, Holi će to uraditi, bez obzira na posledice.

Žanr:komedija, horor, romansa
Godina:2015
Reziser:Ben Blaine, Chris Blaine
Scenario:Ben Blaine, Chris Blaine
Uloge:Cian Barry, Abigail Hardingham, Mandeep Dhillon
Uzrast:R
Award:12 nagrada i dve nominacije
Studio:Jeva Films, Charlie Productions, Casualties Bureau
Zemlja:UK
Website:ninaforever.com
Jezik:engleski
Trajanje:98 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...