•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015)

Sad kad je egzotični hotel Marigold pun stalnih gostiju, upravnici Mjurijel Doneli i Soni Kapur sanjaju o proširenju posla i pronalaze odlično mesto za to: Egzotični hotel Marigold 2. Dok se sve odvija po planu, Evelin i Daglas smelo postaju deo džajpurske radne snage i pitaju se kuda će ih odvesti uobičajeni odlazak na doručak. U međuvremenu, Norman i Kerol krstare uzburkanim vodama neobične veze, dok Medž manipuliše dvojicom veoma prikladnih udvarača, a novi gost Gaj Čejmbers, koji piše roman, pronalazi inspiraciju u Sonijevoj majci, gđi Kapur.

Kako se bliži Sonijev brak sa Sunainom, ljubavlju njegovog života, on shvata da planovi u vezi sa novim hotelom zahtevaju da im posveti više vremena nego što ima. Verovatno jedina koja možda zna rešenje jeste Mjurijel, osoba koja čuva svačije tajne. Dok se veliki dan bliži, porodica i gosti ne mogu da odole omamljujućem dejstvu indijskog venčanja.

Žanr:komedija, drama
Godina:2015
Reziser:John Madden
Scenario:Ol Parker
Uloge:Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy
Uzrast:PG
Award:dve nominacije
Box office:33M USD
Studio:Babieka, Blueprint Pictures
Zemlja:UK
Jezik:engleski
Trajanje:122 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...