•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova sezona 'Stranger Things' donosi još strašnija čudovišta

Ljubitelji jedne od najboljih prošlogodišnjih serija "Stranger Things" uskoro će moći da uživaju u novim epizodama ove uzbudljive, fantastične i strašne avanture. Objavljen je trailer za drugu sezonu u kojoj kreatori obećavaju još veći spektakl.

Reditelji Matt i Ross Duffer već su pridobili pažnju publike kroz prvu sezonu serije. Kako su kazali, u nove epizode su uložili puno više novca nego u prošle te se očekuje još bolja borba glavnih likova s raznim nevoljama.

U novoj sezoni radnja serije smeštena je u 1984. godinu, a nastavlja se godinu dana nakon događaja u prvoj sezoni. Serija donosi priču o dečaku koji iznenada nestaje nakon čega se njegova majka, policajac i prijatelj moraju suočiti sa zastrašujućim silama kako bi ga vratili.

Druga sezona imaće jednu epizodu više od prošle. Naslovi svih epizoda su Madmax, The Boy Who Came Back To Life, The Pumpkin Patch, The Palace, The Storm, The Pollywog, The Secret Cabin, The Brain i The Lost Brother.

Zanimljivo je kako se u novim epizodama vraća Eleven koju glumi Mili Bobi Braun, a čija sudbina je bila neizvesna u prvoj sezoni. Inače, u seriji još glume Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Noah Schnapp i mnogi drugi.

Mnoge serije je teško shvatiti ukoliko se uključite u drugoj sezoni. Međutim, braća Duffer napravili su drugu sezonu "Stranger Things" kao samostalni nastavak.

"Postoje neka pitanja na koja ćete na kraju želeti odgovore, ali ideja je da druga sezona stvori novu napetost i ciljeve koje likovi žele postići do kraja poslednje epizode. Biće nešto kao film za sebe, baš kao i prva sezona" otkrio je Ross Duffer.

Druga sezona "Stranger Things" premijerno će se početi prikazivati 27. oktobra.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu