•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Družina iz džungle' otvara 13. KIDS FEST

13. KIDS FEST se ove godine održava od 1. do 7. novembra, u više od 30 gradova u Srbiji, pod sloganom “Pod filmskim kišobranom”. Dečji kulturni centar (DKC) će biti centralna lokacija Dečjeg filmskog festivala u Beogradu, koji će 1. novembra u 12h otvoriti ambasadorka festivala, pop pevačica Ana Štajdohar, uz projekciju filma “Družina iz džungle”.

Igor Stanković, osnivač KIDS FEST-a i direktor „MegaCom Filma“, kompanije koja je producent festivala, istakao je da se program ovogodišnjeg KIDS FEST-a sastoji od najzanimljivijih ostvarenja kinematografije za decu iz celog sveta.

U okviru 13. KIDS FEST-a, širom zemlje najmlađi ljubitelji sedme umetnosti biće u prilici da pogledaju 17 novih filmova – 8 animiranih, 7 igranih, i 2 dokumentarna filma, od kojih će većina biti premijerno prikazana u Srbiji.

Ove godine, na KIDS FEST-u, očekuje nas jedno pravo filmsko putovanje – od severa Finske, do dalekog Meksika. U pitanju su filmovi koji neće biti na redovnim bioskopskim repertoarima, tako da KIDS FEST predstavlja jedinstvenu priliku da deca pogledaju ove zaista kvalitetne filmove,“ istakla je PR menadžerka KIDS FEST-a Anja Kisić.

Ambasadorka 13. KIDS FEST-a, pevačica Ana Štajdohar, se prisetila svog detinjstva i pozvala sve roditelje da izdvoje vreme i odvedu decu u bioskope kako bi na najkvalitetniji način proveli vreme sa njima.

Sjajna stvar je i to što su cene karata niže od standardnih, što olakšava roditeljima da svojim najmilijim članovima porodice omoguće uživanje u filmskim animiranim ostvarenjima. Neki od naslova će biti prikazani samo na Kids festu, i to treba iskoristiti,“ izjavila je Ana Štajdohar.

Pored glavnog programa, najmlađe posetioce očekuje i radioničarski program u Dečjem kulturnom centru. Kako je najavila koordinatorka KIDS FEST-a, Milena Debeljković, dani zabave i edukacije u Dečjem kulturnom centru će obuhvatiti četiri tematska dana: Ferdinand dan, Dan kreativne animacije, Dan šonjavka i Dan meksičkog filma.

Igor Stanković izrazio je veliku zahvalnost Gradu Beogradu, Ministarstvu kulture i informisanja, i kompaniji Kraš, koji tradicionalno podržavaju KIDS FEST.

Cene karata za bioskopske projekcije na KIDS FEST-u su, i ove godine, veoma pristupačne, i kreću u rasponu od 150 do 355 dinara. Posetioci KIDS FEST-a mogu da dođu do svojih ulaznica na blagajnama bioskopa.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu