•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Morgan Freeman kao Colin Powell u biografskom filmu

Morgan Freeman je dobio ulogu Colina Powella u nezavisnom biografskom filmu o bivšem američkom državnom sekretaru, piše Variety.

Glavna okosnica filma će biti Powellov govor u Ujedinjenim nacijama 2003. godine kad je tražio podršku za Bushevu administraciju čiji je plan bio prisilno skidnje sa vlasti iračkog diktatora Saddama Husseina, sve na temelju informacija da Irak razvija nuklearno oružje. Informacije su kasnije diskreditirane, a Powell je otkrio da taj period nešto najniže u njegovoj karijeri. Ubrzo je napustio Bushevu vladu, postao kritičar rata u Iraku a kasnije savetnik Baracka Obame.

Film se zasada vodi pod jednostavnim nazivom Powell, a Reginald Hudlin bi ga trebao režirati prema scenariju Eda Whitwortha koji se još 2011. godine našao na Black Listu, godišnjem popisu zanimljivih scenarija koji nisu došli do produkcije.

Powell je bio 65. američki državni sekretar i radio je u Bushevoj administraciji od 2001. do 2005. godine, a bio je prvi Afro-Amerikanac na toj poziciji.

Morgana Freemana smo 2009. godine mogli da gledamo u biografskom filmu Invictus u kojem je glumio Nelsona Mandelu, ulogu za koji je dobio svoju petu nominaciju za Oskara. Nedavno smo ga mogli gledati u krimi komediji U velikom stilu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu