•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kit Harington: Plakao sam se dok sam čitao scenario za kraj 'Igre prestola'

Popularni glumac Kit Harington priznao je da je zaplakao dok je čitao scenario za poslednju epizodu serije "Igre prestola".

Harington, koji u seriji tumači lik Džona Snoua, rekao je da "zna sve" u vezi sa time kako će se popularna serija završiti.

"Plakao sam na kraju. Morate imati u vidu da, posle osam godina, nikome do te serije nije stalo više od nas glumaca", rekao je 30-godišnji glumac.

"Reč je o instituciji starijoj od bilo koje institucije kojoj sam pripadao do sada; školi, dramskoj sekciji u školi, bilo čemu", dodao je.

Harington je priznao da se oneraspoloži kad god se seti toga da će se serija uskoro završiti.

"Biće vrlo čudno oprostiti se od svih. Ne samo da smo svi mi vezani za naše kolege i seriju - mnogim ljudima širom sveta 'Igra prestola' je tokom ovih godina prirasla za srce", objasnio je.

Ipak, glumac s nestrpljenjem očekuje nove projekte.

"To će biti vrlo oslobađajuće iskustvo - biću slobodan godinu dana. Tačno je da se svaka sezone 'Igre prestola' snimala po šest meseci, ali za to vreme bi takođe počelo snimanje svakog projekta u kojem sam želeo da učestvujem", rekao je.

"Toliko je stvari koje ne možete da uradite... S nestrpljenjem iščekujem kraj, osam godina je prilično dug period. Ne bih želeo da traje duže. Imam mnogo drugih planova, želeo bih da se oprobam i u producentskim vodama", zaključio je Harington.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila