•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Margot Robbie kao uspešna klizačica u nadolazećem filmu 'I, Tonya'

Popularna glumica Margot Robbie pojaviće se kao profesionalna klizačica u novoj biografsko-sportskoj drami "I, Tonya" koju ćemo gledati ove zime. Objavljen je i prvi trailer filma koji donosi uzbudljivu životnu priču dvostruke olimpijke Tonye Harding.

Reditelj Craig Gillespie u filmu je prikazao život uspešne klizačice Tonye od početka njene karijere do osvajanja olimpijskih medalja. Njena karijera kreće uzlaznom putanjom nakon pobede na američkom prvenstvu u umetničkom klizanju. Međutim, njena budućnost u sportu postaje sporna kada se u priču uplete njen bivši suprug.

Zanimljivo je kako je Robbie u filmu zaista klizala zahvaljujući odličnoj pripremi i treningu.

"Uradila sam sve što sam mogla pre nego smo počeli snimanje. Trenirala sam tri-četiri meseca klizanje, otprilike pet puta nedeljno po nekoliko sati. Mislim da ni nakon deset godina vežbe ne bih mogla da uradim trostruki axel", rekla je Robbie na premijeri filma na film festivalu u Torontu.

Pored glavne protagonistice Margot Robbie, u drami s visokom ocenom glume i Bobby Cannavale, Sebastian Stan, Mckenna Grace, Allison Janney, Julianne Nicholson, Bojana Novakovic i mnogi drugi.

Film u američke bioskope stiže 8. decembra, a nekoliko dana nakon toga i u ostale delove sveta.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...