•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The LEGO Ninjago Movie (2017)

Dokazujući da se od Lego kocki može izgraditi gotovo bilo šta, danska imperija je izgradila impresivan holivudski brend. Zajedno sa „The Lego Movie“ iz 2014. i „The Lego Batman Movie“ koji je izašao na proleće ove godine, Warner Bros. i Lego popunjavaju „filmski univerzum“ boks ofis (box-office) hitovima koje vole kako deca, tako i kritičari. A sada (samo sedam meseci nakon filma „Lego Batman“), dolazi nam „The Lego Ninjago Movie“, energična 3D kompjuterska animacija koja pokazuje da je ova franšiza zaista spremna da uspostavi sopstveneno Lego zaveštanje tako što drsko upada u bilo koje i sve rivalske imperije.

Imamo presmešnog zlikovca nalik Darthu Vaderu (kojem glas pozajmljuje Justin Theroux) čiji je otuđeni sin - heroj (Dave Franco) deo grupe mladih nindži sa jedinstvenim supermoćima i čudnovatim mehaničkim borbama. Očekujte mešavinu filmova poput „Power Rangers“, „Star Wars“, „Transformers“ i „Teenage Mutant Ninja Turtles“. Ubacite tu i džina, demona prekrivenog krznom sa šmirglastim jezikom – mačka, ovo čudovište je kućna mačka – i dobićete apsurdnost sličnu Monty Pythonu.

Rezultat svega toga je nepopustljiva, kinetička prezentacija sa brzim dijalogom i porukom koju će razumeti čak i oni čije ruke kao da stalno drže čaše: istinske moći pojedinaca čini ono što je u njima, a ne spoljašnji uređaji. Priča uključuje grad koji gotovo svakodnevno trpi napade, i mladog protagonistu koji traži vezu između oca i sina usred ratovanja. Sve ovo se lako sklapa, baš kao što i stoji na kutijici.

Žanr:animacija, akcija, avantura
Godina:2017
Reziser:Charlie Bean, Paul Fisher
Scenario:Bob Logan, Paul Fisher
Uloge:Jackie Chan, Dave Franco, Fred Armisen
Uzrast:PG
Studio:LEGO System A/S, Lin Pictures, Lord Miller
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...