•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Martin Freeman i 'Priče o duhovima'

Pre skoro godinu dana Jeremy Dyson i Andy Nyman počeli su da snimaju svoj jezivi novi film Ghost Stories, a danas imamo prilike da vidimo prva tri teasera za tri neobične priče iz filma.

Temeljen na Dysonovoj i Nymanovoj predstavi, koja je postavljena na pozornice pozorišta u Sydneyu, Moskvi i Londonu, zastrašujuća filmska verzija donosi nam Nymana u glavnoj ulozi skeptičnog profesora Goodmana.

Kada dobije pismo "s one strane smrti" Goodman počne propitkivati vlastito ne-verovanje i kreće na putovanje upoznavanja tri osobe sa pričama koje će definitivno uneti strah u kosti.

Martin Freeman, Alex Lawther, Paul Whitehouse i Kobna Holdbrook-Smith pridružuju se Nymanu u pokušaju da publici pruži "nezaboravno iskustvo koje će ih naterati da se smeju, vrište i koje će progoniti njihove snove" Sudeći po prvim teaserima, na dobrom su tragu.

Film je već prikazan na festivalima u Londonu i Busanu, a u širu bioskopsku distribuciju kreće 13. aprila 2018. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...