•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zločeste mame bi mogle dobiti još koji film

Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn su Amy, Kiki i Carla, poznate i kao zločeste mame. Jeste li spremni upoznati njihove mame?

Simpatična komedija Zločeste mame je prošle godine osvojila gledaoce i zaradila odličnih 183 miliona dolara s obzirom na budžet od samo 20 miliona. Sada nam je u bioskope stigao nastavak, Božić kod zločestih mama, s još boljom glumačkom ekipom, pa su redatelji na premijeri podelili svoje ideje za nastavke.

I dok su se glumice na premijeri raspričale o svojim majkama i za njih imale samo reči hvale, reditelji i scenaristi Jon Lucas i Scott Moore su otkrili da imaju planove za još pokoji film sa zločestim mamama. Potencijalno nas očekuju nastavci povezani s drugim praznicima, kao što je aktuelni s Božićem: „Postoji osam filmova o Paklenim ulicama. Film možete snimiti ovako brzo jedino ako svi sarađuju. Glumačka i ostala ekipa su fantastični i prilično su nam pomogli“, objasnio je Lucas.

Peter Gallagher, koga gledamo u ulozi Amynog oca, izjavio je da je film odličan za sve koji se žele bezbrižno nasmejati i koji su obično napeti tokom božićnih praznika.

U filmu svoj glumački debi ima saksofonista Kenny G koji glumi samoga sebe i koji s likom Mile Kunis komentiriše svoju muziku. Kunis, Bell i Hahn su se pridružile Christine Baranski kao Ruth, Amyna majka, Cheryl Hines kao Sandy, Kikina majka i Susan Sarandon kao Isis, Carlina majka.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...