•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tyler Perrys Boo 2! A Madea Halloween (2017)

Pre oko godinu dana, film ja po imenu „Boo! A Madea Halloween“ je stigao u bioskope. Teško da smo ga mogli razlikovati, ali imao je svoje trenutke, i to velikim delom zbog smešnih interakcija između neverovatnih likova Madeae i Joea (oboje igra Mr. Perry), divnih staraca, i njihovih depresivnih penzionera, Hattie (Patrice Lovely) i Aunt Bam (Cassi Davis).

„Tyler Perry’s Boo 2! A Madea Halloween“, koji, kao i svi drugi filmovi Mr. Perryja, nije imao predpremijeru za kritičare, često deluje više kao rimejk nego nastavak. Film ponovo prikazuje Briana Simmonsa (Mr. Perry), samohranog oca, i njegovu buntovnu ćerku tinejdžerku, Tiffany (Diamond White). Lekcije o poštovanju roditelja i zabrani seksa iz prethodnog filma predstavljaju davno zaboravljenu istoriju za ove likove; ako ništa drugo, Tiffany, koja sada puni 18 godina, je groznija, a Brian je pasivniji. (U filmu se javlja i bivša žena, koju igra Taja V. Simpson, koja ga gazi i previše dopušta Tiffany).

Tiffany je ponovo odlučna u namrei da prisustvuje zabavi koju organizuje neko bratstvo. I da, to je isto bratstvo tridesetogodišnjaka iz prvog filma. Ovog puta, zaplet čini zabrana pravljenja zabave u kući koju ovo bratstvo ima, tako da će je oni organizovati na Derrick Lake, lokaciji koja je (i sada kreće strašna muzika u pozadini) mesto masovnog ubistva dalekih sedamdesetih godina prošle godine koje je očigledno još uvek obavijeno velom misterije (što je veoma teško reći na osnovu ovog lošeg scenarija). Kruže glasine da nešto čudno, što traži masakr, opseda i proganja prostorije na ovoj lokaciji.

Izgleda da je bučna Madea Mr. Perryja koja pobeđuje ubicu sličnog Jasonu Voorheesu ima potencijal da zabavi publiku koji ovde nije čak ni izbliza iskorišćen. U ovom filmu, Mr. Perry je daleko od onoga što možemo smatrati njegovim najboljim nastupom, iako on nikada nije spreman u tehničkom smislu snimanja filmova. Svaka postavka kamere može predstavljati lekciju o inerciji; kraj svake scene je par sekundi prekasno. Nazvati ovaj film nečim što se ne može gledati ne bi bilo tačno, iako su scene u kojima vidimo Mikea Tornabenea i Yousefa Erakata, dvojicu braće iz bratstva koji glume da umiru kako bi oponašali grupu Dead End Kids za potrebe predstave Sidneya Kingsleya, prilično bolne. S druge strane, osvetljenje je toliko slabo, da je „Boo 2!“ često skoro nemoguće gledati.

Žanr:komedija, horor
Godina:2017
Reziser:Tyler Perry
Scenario:Tyler Perry
Uloge:Tyler Perry, Cassi Davis, Patrice Lovely
Uzrast:PG
Studio:Tyler Perry Company
Zemlja:United States
Website:www.boo.movie
Jezik:engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu