•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uz sjajne naslove na repertoaru, uživalo čak 3.000 posetilaca

Bioskop Cineplexx Niš u utorak 7. novembra proslavio je svoj prvi rođendan i tim povodom nagradio svoje verne posetioce specijalnom cenom ulaznica od 200 dinara za sve projekcije. Uz najaktuelnije naslove na repertoaru bioskopa Cineplexx Niš uživalo je čak 3.000 posetilaca.

Cineplexx bioskopi predstavljaju elegantni spoj tradicionalnog, čiji počeci datiraju od 1967. godine, i modernog, uz 3D i lasersku tehnologiju, vrhunski kvalitet zvuka i udobnost sala, čineći ga omiljenim mestom za sve ljubitelje filmske umetnosti.

Za treći nastavak priče o super junaku Toru, „Tor: Ragnarok“ tražila se karta više, a zbog velikog interesovanja ljubitelja horor žanra otvorena je još jedna kasna projekcija za najuspešniju horor franšizu „Slagalica strave“ 8. Ruskom istorijskom spektaklu „Matilda“ predviđaju epski uspeh na svetskim blagajnama, što se moglo zaključiti i rasprodatim projekcijama za ovaj film u bioskopu Cineplexx Niš. Ruski Titanik, kako ga još zovu, obara sve rekorde gledanosti.

Konstantnim ulaganjem u podizanje zadovoljstva svojih gostiju, kompanija Cineplexx je postala jedna od vodećih regionalnih destinacija za uživanje u pravom filmskom doživljaju, nezaobilazno mesto zabave i porodičnog opuštanja, pa su tako najmlađi posetioci imali su priliku da uživaju u sjajnim animiranim avanturama„Čudovišta iz moje porodice“, „Mali Bigfut“ i „Moj mali poni“ sinhronizovanim na srpski jezik.

Pune sale bioskopa Cinelexx Niš, dokaz su da je ovaj grad deo Holivuda kada se radi o najaktuelnijim filmskim naslovima. Hvala za vernost koju nam pružate.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...