•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kralj Džulijen oranizuje ludu žurku i svi su pozvani

Od kako je nedavno počela da se emituje na jednom od najgledanijih dečijih kanala, Minimax, animirana serija Pozdravite kralja Džulijena, uveseljava mališane svakog dana u 17:00. Jer kralj Džulijen je došao da se zabavi i niko ga ne može sprečiti u tome! Doživite divlji svet Madagaskara u potpuno originalnoj i presmešnoj televizijskoj seriji i prdružite se kralju Džulijenu u najluđim avanturama koje džungla može da ponudi. I sve to uz novu ekipu fantastičnih, raznolikih likova koji se pridružuju Kralju i njegovom najbližem saradniku Morisu i večno odanom prijatelju Mortu.

On igra, on skače, on se uvek ludo provodi i pokretač je svake dobre žurke. Pitali smo njegovo visočanstvo kralja Džulijena kako pronalazi vreme da pored svega toga vlada svojim kraljevstvom?

Evo reći ću vam iskreno. Kada se moj ujak odrekao prestola u moju korist, mislio sam da su se svi moji snovi ostvarili. Trebalo je da to bude početak jedne nezaboravne žurke. Na žalost ta ideja nije dugo opstala. Iako je bila odlična! Odjednom se pojavio taj lav i sad kao moram da zaštitim svoj narod. Kad pitam ja vas? Neće se one tri plesne večeri koje sam zakazao još pre dve nedelje same od sebe organizovati.”

Izgleda da je lako, jer je vladavina kolonijom lemura na Madagaskaru kralju mnogo manje bitna od pronalaska vremena da se luduje! Džulijen spada u onu grupu ljudi koji ne obraćaju baš mnogo pažnje na bilo šta što im se ne nađe tačno ispred nosa. On zaista voli svoje ljude i kraljevstvo, ali više voli da se provodi. Splet različitih okolnosti će ga naterati da makar pokuša da izbalanisra te dve stvari.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila