•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Harley Quinn dobija vlastitu animiranu seriju

Jedan od najpopularnijih likova DC Comicsa svakako je Harley Quinn. Postala je jedno od najvećih imena nakon što ju je prošle godine u filmu Odred otpisanih odigrala Margot Robbie.

Iako je popularna kao stripovski lik Harley Quinn svoj debi zapravo nije imala u stripu već u animiranoj seriji Batman: The Animated Series 1992. godine, nakon čega se počela pojavljivati i u stripovima o Batmanu, često uz omiljenog Batmanovog neprijatelja Jokera.

Harley Quinn trebala bi dobiti svoj samostalni igrani film, ali pre toga stiže i animirana serija posvećena samo njoj, serija namenjena odrasloj publici.

Serija će se zvati jednostavno Harley Quinn i imaće epizode od pola sata. DC je već naručio prvih 26 epizoda, koje će se prikazivati na njihovoj streaming platformi. To je već treći projekat naručen za DC-jev streaming servis, nakon naručene treće sezone animirane serije Young Justice i Titans, koja će se fokusirati na Dicka Graysona.

Serija Harley Quinn biće usmerena na naslovnu junakinju, nakon finalnog prekida s Jokerom. Odlučna u tome da postane glava kriminalaca u Gothamu, Harley će se susresti sa poznatim junacima i negativcima DC sveta.

Svoj glas bi naslovnoj junakinji mogla pozajmiti Margot Robbie, ali za sada to još nije službeno jer su pregovori navodno tek počeli.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...