•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Avanture mačka u čizmama na omiljenom dečjem kanalu Minimax

Nekada davno u jednom magičnom gradu po imenu San Lorenco, svi su živeli u sreći i harmoniji. Svi. Čak i siročići koji su tu bili sklonjeni. Legenda kaže da je grad bio zaštićen zahvaljujući kovčegu sa blagom, koji ga je hiljadama godina čuvao skrivenim od uljeza. Sve do trenutka kada je mačak u čizmama ušetao u grad.

Bio je to samo jedan novčić. Praktično suvenir. Niko neće ni primetiti da ga nema. Međutim čarobni zlatni novčić, je razbio čini i izložio grad brojnim opasnostima, a Mačku u čizmama, kao novog zaštitnika grada poveo u brojne avanture.

Na prvi pogled, Mačak u čizmama je prava cool faca. On je sjajan u svemu što radi, on spašava i štitit ljude i čini se da može svakoga da pobedi. Ali nije baš sve tako. Ima on i svoju umiljatu stranu, jer budimo realni. Ipak je on samo jedna mačka. Ali njegov šarm i harizma osvojiće vas na prvi pogled i povesti vas na nezaboravno putovanje.

Pridružite se Mačku u čizmama i stanovnicima čarobnog gradića San Lorenzo i uplovite u šarenoliki svet mističnih bića, ljudi, životinja, pa čak i poznatih imena iz sveta bajki i dečijih filmova svakog dana u 17:30 na omiljenom dečjem kanalu Minimax.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...