•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Star Wars maraton u odabranim bioskopima 13. decembra!

U sredu, 13. decembra u 18 časova svi fanovi Star Wars franšize imaće priliku da, u odabranim bioskopima, ponovo na velikom platnu odgledaju VII epizodu STAR WARS - BUĐENJE SILE (STAR WARS: THE FORCE AWAKENS)! Projekcija će biti održana u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Arena Cineplex (Novi Sad) i CineStar (Novi Sad). Po završetku projekcije filma Star Wars - Buđenje sile, svi warseri koji na vreme obezbede svoje karte imaće priliku da prisustvuju i premijernim projekcijama filma STAR WARS - POSLEDNJI DŽEDAJI (STAR WARS: THE LAST JEDI).

Ulaznice za VII i VIII epizodu kupuju se posebno, kupovinom ulaznice za jednu od ove dve projekcije nemate mogućnost prisustvovanja na obe.
Na blagajnama i sajtovima navedenih bioskopa možete se raspitati o ceni i načinima kupovine ulaznica.

Film STAR WARS - BUĐENJE SILE jedan je od najuspešnijih filmova svih vremena sa ukupnom zaradom na svetskim blagajnama preko 2 milijarde dolara.
U Srbiji film je odgledalo 167 000 ljudi, a premijera je bila nezapamćeni filmski događaj, ne samo te godine! Ponoćne premijerne projekcije organizovane su u 32 bioskopske sale širom Srbije, bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center rasprodao je svih 11 sala, bioskop Cineplexx Delta City rasprodao je 5, Roda Cineplex 3, a Arena Cineplex u Novom Sadu 5 sala!

Ne propustite jedinstvenu priliku da se podsetite ove nesvakidašnje akcione avanture i da na najbolji mogući način napravite uvod u film STAR WARS - POSLEDNJI DŽEDAJI (STAR WARS THE LAST JEDI) koji će premijerno biti prikazan 13. decembra, a na redovne reperotare naših bioskopa stiže 14. decembra.

Trejler filma STAR WARS - BUĐENJE SILE pogledajte na linku: https://www.youtube.com/watch?v=vYI-FEVPBhw

Trejler filma STAR WARS - POSLEDNJI DŽEDAJI pogledajte na linku https://www.youtube.com/watch?v=EAAo4CVD_EU&t=9s

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu