•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scorsese najavljuje “Silence” kao svoj novi projekat

U poslednje vreme se priča o krimi trileru Jo Nesbo-a “The Snowman” kao o projektu na kome će raditi Martin Scorsese, kao i o još jednom njegovom dugoočekivanom filmu “The Irishman”, drami u kojoj će glumiti Robert DeNiro.

Prema poslednjim vestima, on će odložiti rad na oba projekta kako bi radio film pod nazivom “Silence”, adaptaciju romana iz 60-tih o jezuitskim misionarima u Japanu u 17. veku pisca Shusako Endo. Ovaj projekat se već neko vreme nalazi na Scorsese-ovoj listi filmova koje planira da režira.

Trenutno je angažman u filmu ponuđen glumcima Day Lewis-u i Benicio Del Toro-u. Mada, nije isključeno da će moguće zamen biti Tom Hiddleston i Michael Fassbender.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...