•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

TARAMOUNT FILM - NAJAVE ZA DECEMBAR I JANUAR

Predstavljamo vam filmove koje će Taramount film distribuirati u decembru 2017. i januaru 2018. godine.


JOŠ 24 SATA ŽIVOTA (24 HOURS TO LIVE)
U bioskopima od 07. decembra 2017. godine

Režija: Brian Smarz
Uloge: Ethan Hawke, Paul Anderson, Liam Cunningham, Xu Qin
Žanr: Triler

Trevis Konrad (Itan Hok) je bivši elitni vojnik, uništen tragedijom koja mu se dogodila. Smrt supruge i sina na njega ostavlja neizbrisiv trag, kada se u teškom trenutku iznenada pojavljuje njegov stari prijatelj iz vojske, Džim Morou (Pol Anderson). Predlog koji mu je iznet, Konrad ne može da odbije. Morou sada radi za veoma moćnog čoveka, koji se bavi tajnim vojnim preduzetništvom, Reda Mauntina, koji Konradu nudi veoma opasan ali i veoma unosan zadatak, da bude plaćeni ubica. Trevis prihvata, ali ceo njegov život okrenuće se u potpuno pogrešnom smeru kada ga pogađa smrtonosni hitac veoma uspešne Interpolove agentkinje Lin Biset (Ksu Kuin). U trenutku kada oseća da je njegov život završen, Trevis Konrad se budi u operacionoj sali. Telo mu oživljava, zahvaljujući ekstremnom medicinskom poduhvatu i on dobija još 24 sata života.

STAR WARS – POSLEDNJI DŽEDAJI ( THE STAR WARS: THE LAST JEDI)
Premijerno 13. decembra 2017.
U bioskopima od 14. decembra 2017. godine

Režija:
Rian Johnson
Uloge:
Daisy Ridley, John Boyega, Mark Hamill, Tom Hardy, Carrie Fisher, Andy Serkis, Gwendoline Christie, Adam Driver, Joseph Gordon-Levitt, Benicio Del Toro, Lupita Nyong'o
Žanr:
akciona avantura
Studio:
Lucasfilm

Rej je zakoračila u jedan veći svet u „Star Wars – Buđenje Sile“ i nastaviće svoje epsko putovanje s Finom, Poom i Lukom Skajvokerom u sledećem poglavlju Star Wars sage.
U osmoj epizodi Star Warsa, koju je napisao i režira Rajan Džonson i koja nastavlja priču započetu u filmu „Star Wars – Buđenje Sile“, ponovo ćemo videti Marka Hamila, Keri Fišer, Adama Drajvera, Dejzi Ridli, Džona Bojegu, Oskara Ajzaka, Lupitu Njongo, Domnala Glisona, Entonija Danijelsa, Gvendolin Kristi i Endija Serkisa. Novi članovi ekipe uključuju oskarovca Benisija Del Tora, nominovanu za Oskara Loru Dern i talentovanu novu nadu Keli Mari Tren.

PITCH PERFECT 3 – NA PUTU DO ZVEZDA
(PITCH PERFECT 3)
U bioskopima od 21. decembra 2017.

Režija:
Trish Sie
Uloge:
Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Anna Camp, Hana Mae Lee, Ester Dean, Alexis Knapp, Chrissie Fit, Kelley Jakle, Shelley Regner, Ruby Rose, John Lithgow i John Michael Higgins i Elizabeth Banks
Žanr:
komedija
Studio:
Universal Pictures

Pošto su završile koledž i našle se u stvarnom svetu gde pesma nije sve, Bele se vraćaju u filmu PITCH PERFECT 3 – NA PUTU DO ZVEZDA, sledećem nastavku voljene franšize koja je zaradila više od 400 miliona dolara na svetskom box ofiice-u. Pobedivši na Svetskom prvenstvu, Bele se suočavaju sa stvarnošću, otkrivši da ne postoji posao u kome mogu da zarađuju novac „praveći muziku ustima“. Ali kad dobiju šansu da se ponovo ujedine na USO turneji, ova grupa zanosnih štreberki će se opet naći da stvaraju fantastičnu muziku, ali i reše neke velike nedoumice, po poslednji put. Ana Kendrik i Rebel Vilson predvode povratničku ekipu glumaca u filmu „Pitch Perfect 3 – Na putu do zvezda“, nastavku blokbaster hita iz 2015. koji je imao najbolje otvaranje igranog mjuzikla svih vremena. Željno očekivani nastavak predvode producenti ovog serijala, Pol Bruks iz Gold Circle Entertainment i Maks Hendlman i Elizabet Benks iz Brownstone Productions. Film će režirati Triš Si („Uhvati ritam 5“).

KOKO (COCO)
Premijerno 27. decembra 2017.
U odabranim bioskopima od 28. decembra 2017. Uživajte za praznike u ovoj veseloj avanturi!
Na redovnom repertoaru svih bioskopa od 04. januara 2018. godine

Režija: Lee Unkrich / Jana Maričić
Uloge: Nikola Brun, Marko Marković, Bojan Žirović, Goca Tržan, Dobrila Ilić, Milan Antonoć, Srđan Čolić, Sanela Milošević, Olivera Katarina, Katarina Gojković, Tijana Dapčević
Studio: Disney/Pixar

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije. Dizni/Piksarov film „Koko“ stiže u sve bioskope 4. januara 2018. godine.

NAJMRAČNIJI ČAS (DARKEST HOUR)
U bioskopima od 11. januara 2018.

Režija: Joe Wright
Uloge: Gary Oldman, Kristen Scott Thomas, Lily James, Stephen Dillane, Ronald Pickup, Ben Mendelsohn
Žanr: drama
Scenario: Anthony McCarten
Studio: Universal Pictures

NAJMRAČNIJI ČAS je uzbudljiva i inspirativna istinita priča koja počinje uoči Drugog svetskog rata, kada Vinston Čerčil (Geri Oldman, nominovan za Oskara) samo nekoliko dana nakon što je imenovan za premijera Ujedinjenog Kraljevstva, mora da se suoči sa jednom od svojih najturbulentnijih i najvažnijih odluka: da istraži pogodnosti mirovnog sporazuma sa nacističkom Nemačkom ili da bude odlučan u borbi za ideale i slobodu svog naroda. Dok nezaustavljive nemačke trupe prolaze Zapadnom Evropom i pretnja od invazije je neizbežna, javnost je nespremna, kralj je skeptičan, a iz njegove stranke se organizuju zavere i spletke, Čerčil mora izdržati svoj najmračniji čas, okupiti naciju i pokušati da promeni tok svetske istorije.

PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA
Premijera 17. januara 2018. godine
Bioskopski start 18. januara 2018. godine

Režija:
Milorad Milinković
Uloge:
Gordan Kičić, Olga Odanović, Milena Radulović, Jelena Đukić, Boris Milivojević, Tamara Krcunović, Novak Radulović, Marko Gvero, Aleksandar Radojičić, Rale Milenković, Ljuba Bandović
Žanr:
komedija
Scenario:
Milorad Milinković
Direktor fotografije:
Dimitrije Joković
Scenograf:
Aleksandar Veljanović
Kostimograf:
Dragana Lađevac
Producent:
Predrag Bajčetić
Produkcijska kuća:
Bombona Production
Ko-produkcija:
Taramount film; Livada produkcija

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to ustvari nameštaljka, skrivena kamera koju podmeću njemu? Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna... pomoću reality programa. Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge? Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave, i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik agencije koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova jedina ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

SMANJIVANJE (DOWNSIZING)
U bioskopima od 18. januara

Režija:
Alexander Payne
Uloge:
Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau, and Kristen Wiig
Žanr:
drama, komedija
Studio:
Paramount Pictures

"Smanjivanje" nam govori o tome šta bi se desilo da, kao što je u filmu norveški naučnik izumeo, postoji formula koja smanjuje ljude na visinu od desetak centimetara. Tako smanjeni, ljudi shvataju koliko iznose troškovi života u novom okruženju. Uz obećanje da će imati bolji život, jedan sasvim običan čovek, Pol (Met Dejmon) sa suprugom Odri (Kristin Vig) donosi odluku da napusti svoj stresni život u Omahi, da se smanji i preseli u novu, malu zajednicu. Taj izbor pokrenuće lavinu novih izazova i životnih avantura.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu