•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nakon veridbe s britanskim princem Meghan Markle više neće da glumi u seriji 'Suits'

Američka glumica Meghan Markle neće više da glumi u popularnoj televizijskoj seriji "Suits", koja ju je proslavila, a to je bilo očekivano pre nego što je postala verenica britanskog princa Harryja.

Kreativni producent serije "Suits" Aaron Korsh kazao je u intervjuu za Radio 4's da je on, kao i cela ekipa, znao još pre godinu da je odnos između njegove zvezde i princa Harryja u "punom zamahu".

"Nekako smo doneli odluku ne pitavši je šta ona planira... Odlučili smo da stvari ne stavljamo na kocku budući da je par zaljubljen i da će to uspeti", rekao je autor Suitsa.

Tako su odlučili da planiraju da Meghan Markle napušta seriju posle sedme sezone.

"Mnogo je lakše da planiramo kako će to da se desi, nego planirati da ostaje sa nama do kraja, a onda se iznenaditi. A jedini način da se rešite takve glumice jeste da u scenariju napišete da je udario autobus, ili tako nešto", kazao je Korsh.

Podsećamo, dan nakon što je najavljena veridba princa Harryja i Meghan Markle, USA Network je saopštio da glumica odlazi iz serije.

Glumica Meghan Markle ni pored svega ne prestaje da šokira javnost. Naime, tamnoputa glumica je u centru skandala jer je njen erotski snimak završio na porno sajtu.

Nije reč o privatnom snimku, već je Meghan vrele scene seksa snimala dok je glumila u seriji "Suits". Deo javnosti u Velikoj Britaniji smatra da je nedopustivo da buduća snaja kraljevske porodice ima takve snimke.

Scenu seksa na PornHub postavili su fanovi serije "Suits", koja je proslavila Meghan. Snimak je pregledan više od 200 hiljada puta, a kasnije je osvanuo i na YouTubeu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu