•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bryan Singer više nije rediatelj filma 'Bohemian Rapsody'

Snimanje biografskog filma o kultnoj rok grupi Queen, pod naslovom "Boemska rapsodija" (Bohemian Rhapsody), prekinuto je zbog nesuglasica sa rediteljem Brajanom Singerom.

Kako navodi britanski BBC, razlog otpuštanja Singera je njegovo "nepouzdano ponašanje na setu". Sam Singer, međutim, kaže da je otpušten u trenutku kada je bio bolestan, i to zbog toga što studio "nije bio voljan da mu obebedi smeštaj" tokom bolesti.

Holivud riporter je, međutim, u ponedeljak objavio da je Singer došao u sukob sa glavnim glumcem Ramijem Malekom, koji igra pevača Fredija Merkjurija, kao i da se u više navrata nije pojavio za snimanju.

Brajan Singer je, u izjavi posredstvom advokata, saopštio da je razočaran što ne može da završi film koji predstavlja "njegov strastveni projekt". On je demantovao glasine o sukobima sa Malekom, tvrdeći da nisu istinite.

"S vremena na vreme, dolazilo je do određenih kreativnih razlika između nas, ali smo ih Rami i ja uspešno prevazilazili i nastavljali zajedno da radimo na filmu", naveo je reditelj.

Na filmu "Boemska rapsodija" radi se od 2010. godine. Prema sadašnjim očekivanjima, u bioskopima bi trebalo da se nađe u decembru 2018.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu