•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robin Wright preuzima glavnu ulogu u finalnoj sezoni 'House of Cards'

Finalna sezona popularne serije "House of Cards" nastaviće da se snima 2018. godine bez glumca Kevina Spaceyja koji se našao u žiži javnosti nakon optužbi da je seksualno maltretirao nekoliko osoba.

Netflixov direktor sadržaja Ted Sarandos otkrio je, kako pišu strani mediji, da će nove epizode "House of Cards" imati preokret radnje i da će biti fokusirane na glumicu Robin Wright, jednu od glavnih protagonistica u seriji.

"Uzbuđeni smo što donosimo zaključak fanovima", rekao je Sarandos na današnjoj konferenciji za medije, otkrivajući kako se 2.000 ljudi koji rade na seriji vraćaju na posao iduće godine.

Poslednja sezona "House of Cards" biće kraća od prošle sezone jer će imati samo osam epizoda. Detalji radnje još nisu poznati.

Takođe su počele kružiti glasine kako Netflix želi da produži franšizu svoje vodeće emisije, ali američka kompanija to nije potvrdila.

Podsećamo, Spacey je pre nekoliko meseci suspendovan iz serije u kojoj je pet sezona glumio glavnu ulogu Francisa Francoa. Produkcija serije je stavljena na čekanje, ali producenti su konačno pronašli način kako da završe seriju bez najvažnijeg lika.

Spacey je priznao kako je u alkoholiziranom stanju pre 14 godina pokušao zavesti glumca Anthonyja Rappa, tada tinejdžera, koji ga je optužio za seksualno zlostavljanje.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...