•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film 'Još 24 sata života' u bioskopima od 7. decembra

Napeti i uzbudljivi akcioni triler "JOŠ 24 SATA ŽIVOTA" (24 HOURS TO LIVE) biće na redovnom repertoaru bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Art & Popcorn bioskop Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), ART (Užice), Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Centar za kulturu Smederevo, Dom kulture Radan (Lebane), Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx Delta City Podgorica i Cadmus Cineplex (Budva).

Trevis Konrad (Itan Houk) je bivši elitni vojnik, uništen tragedijom koja mu se dogodila. Smrt supruge i sina na njega ostavlja neizbrisiv trag, kada se u teškom trenutku iznenada pojavljuje njegov stari prijatelj iz vojske, Džim Morou (Pol Anderson). Predlog koji mu je iznet, Konrad ne može da odbije. Morou sada radi za veoma moćnog čoveka, koji se bavi tajnim vojnim preduzetništvom, Reda Mauntina, koji Konradu nudi veoma opasan ali i veoma unosan zadatak, da bude plaćeni ubica. Trevis prihvata, ali ceo njegov život okrenuće se u potpuno pogrešnom smeru kada ga pogađa smrtonosni hitac veoma uspešne Interpolove agentkinje Lin Biset (Ksu Kuin). U trenutku kada oseća da je njegov život završen, Trevis Konrad se budi u operacionoj sali. Telo mu oživljava, zahvaljujući ekstremnom medicinskom poduhvatu i on dobija još 24 sata života.

Itan Houk, četiri puta nominovan za Oskara, je izjavio da ga je ovom filmu privukla duboka ljudska priča i priča prepuna akcije: “Ovo je priča o čoveku koji umire, koji dobija priliku da sam sebe sagleda i vidi nekog ko mu se ne dopada i koji ima samo nekoliko sati da to promeni i uradi nešto po tom pitanju.”

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila