•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Star Wars na Viva Vox način ekskluzivno u Cineplexxu

Nema ništa lepše nego kada se sretnu film i muzika. U susret najiščekivanijem filmu godine, najpopularniji hor u Srbiji, Viva Vox, će ekskluzivno u bioskopu Cineplexx Delta City 13.decembra od 18:30 časova po prvi put uživo predstaviti fanovima planetarno popularnog hita najpoznatije numere iz Star Wars serijala. U jedinstvenom aranžmanu, samo svojim glasovima i uz pratnju beatbox-a, ovaj horski spektakl će otvoriti premijeru jedne od najpopularnijih filmskih franšiza u istoriji – „Star Wars: Poslednji Džedaji”.

Ali to nije sve. Viva Vox je spremio i novi spot, koji će oživeti Džedaje, princezu Leju, Dart Vejdera, R2D2 i ostale omiljene likove, a teme poput „The Imperial March“ i „Duel of the Fates“ još jednom će gledaoce i slušaoce naterati da se zapitaju da li je sve to moguće izvesti samo glasom.

U filmu „Star Wars: Poslednji Džedaji“, nastavlja se saga o Skajvokerima dok se junaci filma Buđenje Sile pridružuju galaktičkim legendama u epskoj avanturi koja otkriva drevne misterije Sile i šokantne detalje iz prošlosti. Ovo je osmi nastavak svetskog fenomena Star Wars, a radnja se odvija neposredno posle radnje filma „Star Wars: Buđenje sile“.

U filmu igraju Mark Hamil, Keri Fišer, Adam Drajver, Dejzi Ridli, Džon Bojega, Oskar Ajzak, Lupita Njongo, Endi Serkis, Domnal Glison, Entoni Danijels, Gvendolin Kristi, Keli Mari Tran, Lora Dern i Benisio Del Toro. Scenarista i reditelj je Rajan Džonson, a producenti Ketlin Kenedi i Rem Bergman. Džej Džej Abrams, Tom Karnovski i Džejson MakGalin su izvršni producenti.

Viva Vox već godinama na njima svojstven način obrađuje pesme koje je teško zamisliti bez instrumentalne pratnje. „Godinu smo započeli filmskom muzikom, obradom oskarovskog filma „La La Land“, pa smo želeli da tako i završimo 2017. godinu, obradom klasika svih generacija“, kažu iz Viva Vox-a.

Premijerno izvođenje muzike iz Star Wars filmova je u sredu, 13. decembra, u 18.30 časova u bioskopu Cineplexx Delta City, a novi spot biće dostupan na internetu dan ranije, u utorak, 12. decembra.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...