•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sutra počinje 3. Kosovo i Metohija međunarodni filmski festival

Treće izdanje Kosovo i Metohija međunarodnog filmskog festivala (KMMFF) svečano će sutra, 13. decembra u 19. časova, otvoriti Miroslav Mogorović, direktor i selektor Festivala i mlada glumica Jovana Gavrilović, koja igra jednu od glavnih uloga u filmu „Rekvijem ѕa gospođu J.“, srpskom kandidatu za Oskara.

Odmah nakon svečanog otvaranja biće prikazan film Emira Kusturice „Na mlečnom putu“ u kojem pored reditelja glavne uloge igraju Monika Beluči, Sloboda Mićalović i Predrag Miki Manojlović.

Tokom predstojećeg Kosovo i Metohija međunarodnog filmskog festivala, koji će se pod sloganom “Ovde!” u organizaciji Evropskog kulturnog foruma održati od 13. do 15. decembra u Domu kulture Gračanica, biće prikazano ukupno 14 filmova.

Domaći film je i ove godine u prvom planu na Festivalu, a publiku očekuju vredna i zapažena ostvarenja srpske, ali i crnogorske kinematografije. Prvog festivalskog dana od 17 časova biće prikazan film „Igla ispod praga” reditelja i scenariste Ivana Marinovića, prava "poslastica za ljubitelje crnog humora" – kako je o filmu pisao čuveni časopis Hollywood Reporter. Glumačku ekipu ostvarenja čija estetika podseća na stare italijanske filmove, ali i na radove Živka Nikolića, predvodi Nikola Ristanovski, a pored njega igraju Jelisaveta Seka Sablić, Ljubomir Bandović, Bogdan Diklić, Leon Lučev i mnogi drugi. Istog dana, odmah nakon svečanog otvaranja (19h), publika će uživati u već pomenutom ostvarenju reditelja i scenariste Emira Kusturice „Na mlečnom putu“, koji je svetsku premijeru imao prošle godine na 73. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji.

Više informacija možete pronaći u priloženom saopštenju.

Traileri:
Rekvijem ѕa gospođu J - https://youtu.be/twole-Fi3v8
Planeta majmuna - Rat - https://youtu.be/AO6YqtCcmAs
Igla ispod praga - https://youtu.be/_QusnOSuKZs
Stado - https://youtu.be/hjZL-ZKEC6s
Books of Knjige - https://youtu.be/YF4ggnK6zm0

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...