•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bullet Head (2017)

Većinu vremena tokom brutalno zabavnog i pametnog trilera po imenu „Bullet Head“, nalazimo se u ogromnom skladištu, u kojem su trojica kriminalaca zarobljeni nakon pljačke koja je pošla po zlu.

Međutim, napuštamo scenu zločina, takoreći, zarad brojnih flešbek sekvenci, dok se glavni likovi smenjuju u pričanju priča – svaka priča uključuje i neku životinju, obično psa.

Jedna od ovih priča je mračna, ali smešna. Jedna od njih je potpuno urnebesna. A jedna je prosto srceparajuća.

Psi iz sadašnjosti i flešbekova imaju isto toliko vremena na ekranu koliko i glavni likovi u filmu „Bullet Head“, uključujući i veterane u karijeri kriminalaca koje igraju John Malkovich i Adrien Brody; njihovog daleko mlađeg i nepouzdanog partnera narkomana igra Rory Culkin, i bezdušni upravnik (Antonio Banderas) ringa za borbe pasa.

Ponekada i vidimo akciju iz perspektive pasa, npr. kada pas koji je učen da ubija juri ljude uz neumoran fokus serijskog ubice.

„Postoje samo tri vrste poslednjih akcija“, Malkovich kaže Brodyju pre nego što se otisnu na, da, ono što se nadaju da će biti njihova zadnja pljačka. „[Ima] onih kojima daš život, onih u kojima dobiješ metak i onih od kojih odeš. Čovek mora da zna kojoj vrsti pripada.“

Sjajno je videti Malkovicha u relativno pritajenom režimu, kako nas podseća zašto je još uvek jedan od najboljih glumaca u ovom poslu.

Pisac-režiser Paul Solet nudi nam nekoliko komplikovano koreografiranih i kreativnih akcionih scena, kao i neke grozno realne scene nasilja. (Čak i kada se borbe pasa odvijaju van ekrana, sam zvuk tih jadnih stvorenja kako pate je teško podneti.) Uglavnom, „Bullet Head“ govori o likovima i dirljivom dijalogu, a prvoklasni glumci daju upravo pravi zaokret svojim replikama.

Žanr:krimi, drama, triler
Godina:2017
Reziser:Paul Solet
Scenario:Paul Solet
Uloge:Adrien Brody, Antonio Banderas, John Malkovich
Uzrast:R
Studio:Millennium Media, Nu Boyana Film Studios, Principato-Young Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.millennium-media.net
Jezik:engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu