•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novogodišnji porodični vikend u bioskopu Vilin Grad

Novogodišnji Porodični vikend biće održan 30. i 31. decembra, od 10 do 16 časova, u bioskopu „Vilin Grad". Na repertoaru će biti najnoviji dečiji animirani filmovi Ferdinand i Koko.

Od reditelja Karlosa Sandane, koji nam je doneo omiljene svetske hitove Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem.
Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli, kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu.
Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da nikome ne treba suditi na osnovu izgleda.

Pored Ferdinanda, pretpremijerno od 28. decembra, na repertoaru je i uzbudljiva avantura Koko.
Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešan muzičar, poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje, ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije.

Tokom novogodišnjeg Porodičnog vikenda, od 12 do 14 sati, najmlađi posetioci će moći da se druže i slikaju sa Deda Mrazom. Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti simboličan novogodišnji paketiće, Mali Politikin Zabavnik i kokice, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica.

Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze.

Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu.

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....