•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Akcija 'Gringo' donosi zamršenu radnju u svetu meksičkih narkodilera

Mračna komedija reditelja Nasha Edgertona pod nazivom "Gringo" uskoro će u bioskope doneti uzbudljivu priču o prevrtljivom biznisu, narkodilerima, međunarodnim plaćenicima...

Sudeći prema prvom traileru, zamršena radnja filma izgleda obečavajuće. U "Gringu" ćemo imati priliku da gledamo Charlize Theron u ulozi glavne protagonistice Elaine Markinson i Joela Edgertona kao Richarda Ruska.

Njih dvoje glume menadžere velike kompanije koja šalje svog predstavnika Harolda Soyinka u Meksiko, koga glumi David Oyelowo, kako bi promovisao njihov novi proizvod. Međutim, sve će poći naopako kada ga kidnapuju narkodileri.

David će pokušavati da preživi u Meksiku među kriminalcima, dok će istovremeno biti korak ispred svih.

Još nekoliko odličnih glumačkih zvezda igra u filmu, a među njima su Amanda Seyfried, Tjandie Newton, Sharlto Copley, Alan Ruck, Davidf Oyelowo, Harry Treadaway i mnogi drugi.

Publika će imati priliku da premijerno pogleda film 9. marta iduće godine.

Podeli:



Preporucujemo