•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nick Castle u rebootu originalnog filma Halloween ponovo glumi zloglasnog Michaela Myersa

Nick Castle, glumac koji je utelovio Michaela Myersa u originalnom horor klasiku iz 1978. godine Halloween, glumiće u novom rebootu tog filma.

Nakon originalnog filma Halloween snimljeno je još devet nastavaka, a novi reboot režira David Gordon Green, režiser filmova Manglehorn i Stronger.

Uz Nicka Castla, u novom rebootu će glumiti veći deo stare ekipe. U glavnoj ulozi naći će se Jamie Lee Curtis kao Laurie Strode, 15 godina nakon zadnjeg pojavljivanja u franšizi Halloween: Resurrection.

John Carpenter se, nažalost, ne vraća kao režiser, ali će biti izvršni producent za novi film.

"Novi Halloween će biti pravi reboot i neće se doticati radnji iz nastavaka koji su usledili nakon originala. Film će biti nešto poput alternativne stvarnosti. Nastavlja se tamo gde je originalni film završio", kazao je Carpenter.

Dodao je da će biti zabavno, jer imaju odličnog režisera, a i scenario je odlično napisan.

"Impresioniran sam", zaključio je Carpenter.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...