•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Četiri žene optužile oskarovca Paula Haggisa za silovanje

Kanadski scenarista i režiser Paul Haggis optužen je za silovanje, nakon čega su još tri žene potvrdile optužbu iz decembra 2017. godine.

Paul Haggis, koji je dobio Oscara za film "Crash" iz 2004. godine, nakon optužbe Haleigh Breest tvrdio je da to nije ništa drugo nego njen način skretanja pažnje na sebe.

Još tri žene su se pojavile sa svojim iskazima nakon što je Breest "progovorila", a jedna od njih kazala je da ju je Haggis silovao.

S druge strane, advokat Haggisa kazao je da njegov klijent nije silovao nikoga.

Breest je u svojoj tužbi, koja je podneta Vrhovnom sudu u New Yorku 15. decembra, napisala da je 31. januara 2013. godine upoznala Haggisa na premijeri filma, gde je on bio jedan od poznatih gostiju.

Ponudio joj je, prema tužbi, vožnju do kuće a zatim je pozvao u svoj stan na piće. U početku se opirala njegovim insistiranjima, ali je na kraju popustila zbog njegove "upornosti" i činjenice da je bio "moćan član holivudske elite, koji bi mogao da utiče na njenu karijeru".

Haggis je u stanu, navodno, odmah počeo da je ljubi i seksualno uznemirava. Zatim ju je, navodno, silovao u spavaćoj sobi.

Breest je tada imala 26, a Haggis 59 godina.

U svom prigovoru Breest traži da bude obeštećena za telesne povrede, bol i patnju, PTSP, ponižavanje, sramotu, stres, gubitak samopouzdanja i emocionalnu bol i patnju.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...