•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Father Figures (2017)

Originalno nazvana „Bastards“, ova neprilična komedija o putovanju izašla je krajem prošle godine pod manje agresivni naslovom „Father Figures“. Priča je poznata unutar filma kao „Operation Who’s Your Daddy?“

Ukoliko vam to zvuči pomalo samosvesno, da ne pominjemo nadmeno u umetničkom smislu, onda još uvek ništa niste videli. Jedan neverovatan scenario sledi drugi dok se ljudi kao što je Terry Bradshaw (fudbalska zvezda) pojavljuju reda radi, a isto to rade Ving Rhames i Oskarovci Christopher Walker i J.K. Simmons.

U centru priče nalaze se Owen Wilson i Ed Helms, koji igraju braću blizance koji otkrivaju da ih je njihova majka slobodnog duha (Glen Close, koja i ovde ponavlja svoju ulogu matrijarha u „Big Chill“) lagala o okolnostima njihovog rođenja. Kyle (Wilson) je manje odgovorni od dvojice braće, dok je Peter (Helms) napeti proktolog, pa nam samo isprva deluju nekompatibilno. Međutim, njihovo putovanje kroz porodične tajne daje filmu iznenađujući šarm.

Lawrence Sher, koji se po prvi put susreće sa ulogom režisera, očigledno ceni doprinose svojih glumaca. Katt Williams se zabavlja kao stoperka koja će istrpeti gotovo sve samo da se provoza s blizancima. Ponekada je teško poverovati da su Helms i Wilson braća, naročito u emotivnijim scenama. Close je pak veličanstvena u ulozi majke, koja je zapravo sporedna iako deluje veće nego što jeste.

„Father Figures“ je komedija koja ima svoje zabavne trenutke, ali ništa više od toga. Nećete mnogo toga propustiti ako je ne pogledate, mada ako odete do bioskopa biće i smešnih trenutaka.

Žanr:komedija
Godina:2017
Reziser:Lawrence Sher
Scenario:Justin Malen
Uloge:Owen Wilson, Ed Helms, Glenn Close
Uzrast:R
Studio:Alcon Entertainment, DMG Entertainment, Montecito Picture Company
Zemlja:United States
Website:www.fatherfigures.movie/home
Jezik:engleski
Trajanje:113 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....