•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Opake služavke - okružene luksuzom i bogatstvom koje nikada neće imati

Četiri služavke latino porekla rade za najbogatije porodice na Beverli Hilsu, znaju sve njihove (prljave) tajne i sanjaju o boljem životu i sopstvenom biznisu. Dobra vest je što sve sezone možete da nađete na domaćem striming servisu Pickbox.

Šta sve podrazumeva posao služavke na Beverli Hilsu? Čišćenje prašine, pranje veša, pospremanje kreveta, glancanje srebrnine? Ili čišćenje posle razuzdanih zabava milijardera i zadovoljavanje intimnih potreba poslodavaca.

Paula Garses tumači služavku Floru Hernandez čiji poslodavac umire nasilnom smrću. U međuvremenu, Zoila Dijaz (Džudi Rejs) želi da poštedi svoju poslodavku Ženeviv Delatur (Suzan Luči) od kraha života dok istovremeno pazi na svoju ćerku Valentinu (Edurne Ganem) koja se zaljubila u sina Delaturove. U kući pevača Alehandra Rubija (Met Sedenjo), seksepilna Karmen (Rozlin Sančez) pokušava da nagovori svog šefa da joj pomogne oko njene muzičke karijere. Rouzi (Danija Ramirez) radi u disfunkcionalnoj porodici i u isto vreme pokušava da dovede svog sina iz Meksika u SAD. Nova služavka Marisol Duarte (Ana Ortiz) počela je da radi za tek venčane Stapordsove…

Kreator serije je Mark Čeri, tvorac televizijskog hita “Očajne domaćice”, dok je jedna od izvršnih producentkinjca glumica Eva Longorija, zvezda „Očajnih domaćica“ koja se Opakim služavkama pojavila u kameo ulozi kao fiktivna verzija same sebe. Longorija je portretisala jednu od glavnih protagonistkinja Gabrijel Solis – koja je i jedna od glavnih likova iz Očajnih domaćica.

Sve sezone Opakih služavki dostupne su od danas na Pickboxu. Za slične sadržaje posetite pickbox.tv i pickbox.rs i proverite bogatu ponudu najnovijih hit serija poput serija Skandal, Uvod u anatomiju i/ili Nešvil.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...