•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bioskop Vilin Grad - Repertoar od 18. do 24. januara

PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA - Od 18. januara
Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

I TO JE ŽIVOT - Od 18. januara
Maks vodi firmu za organizovanje događaja skoro 30 godina. Tokom karijere isplanirao je stotine zabava, ali mu je takav život napokon dosadio. Danas je Pjerov i Helenin veliki dan. Venčavaju se u predivnom zamku iz 17. veka. Po običaju, Maks ništa nije prepustio slučaju, i sve je dovedeno do savršenstva. Konobari, kuvari, kuhinjsko osoblje, fotograf, bend, cvetni aranžmani – sve je na svom mestu. Međutim, venčanje iz snova lako bi se moglo pretvoriti u katastrofu koja klizi ka sigurnom fijasku. Turbulentne uspone i padove naizgled idealno organizovanog događaja gledaćemo kroz oči radnika zaduženih da najluđe probleme rešavaju u hodu – poput duhova! Jedini cilj – zabava mora da uspe!

PRAVO VREME - Od 18. januara
Nakon što njegov brat završi u zatvoru zbog neuspele pljačke banke, Konstantin Nikas kreće u uvrnutu pustolovinu kroz gradsko podzemlje, kako bi svog brata spasio iz zatvora. Jedne noći pune adrenalina, Konstantin upada u nasilnu situaciju i biva uvučen u zločin, pokušavajući da se izbori sa vremenom da bi spasio bratov i svoj život, koji vise o koncu.

MALI VAMPIR - Od 18. januara
Omiljeno štivo dečaka Antona strašne su priče, posebno o vampirima. Jednog dana dobio je priliku upoznati pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu i štaviše postali su i prijatelji. Rudi se pokazao kao ljubazan, a najveću zapetljanciju u celoj priči izazvali su pokušaji Antonovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja.

RADNI DANI

I to je život

Patuljci sa naslovnih strana

Pravo vreme

Koko 3D, sinhronizovano

Mali Vampir 3D, sinhronizovano

Ferdinand 3D, sinhronizovano

18:00

18:30 20:00 20:30 22:30

22:00

16:00

14:30 17:00

15:00

VIKEND

I to je život

Patuljci sa naslovnih strana

Pravo vreme

Koko 3D, sinhronizovano

Mali Vampir, sinhronizovano

Mali Vampir 3D, sinhronizovano

Ferdinand 3D, sinhronizovano

18:00

18:30 20:00 20:30 22:30

22:00

10:30 13:00 16:00

11:00

14:30 17:00

12:30 15:00

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu