•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dakota Johnson i Chris Martin novi slavni ljubavni par

Zvezda franšize "Fifty Shades of Gray" Dakota Johnson i frontmen grupe Coldyplay Chris Martin započeli su ljubavnu vezu. Nakon što su ih novinari više puta zatekli zajedno na romantičnim večerama, njih dvoje su se zabavljali i u Soho House u Malibuu.

Kako pišu američki mediji, njihov izlazak izgledao je veoma prijatno, a u luksuzni restoran par je stigao Martinovim Jeepom. Dakota i Chris su prvi put fotografisani zajedno nakon što su krenule da kruže glasine kako su u ljubavnoj vezi, još od oktobra prošle godine.

Johnson je već ranije viđena na koncertu Coldplaya, a zajedno su bili i u Parizu. Nekoliko puta su posećivali razne restorane s prijatejima, a potom lokale napuštali sami. Sudeći prema osmesima na njihovim licima, čini se kako se par dobro provodi i zabavlja.

Podsećamo, 40-godišnji Martin ranije je bio u braku s glumicom Gwyneth Paltrow s kojom ima i dvoje dece, 13-godišnju Apple i 11-godišnjeg Mosesa. Dakota je bila kratko s modelom i pevačem Matthewom Hittom, a 28-godišnjakinju su često povezivali i s glumcem Jonom Hammom.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...