•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Popularne veštice se vraćaju na male ekrane

Televizijska mreža CW naručila je izradu pilot epizode nove verzije nekada popularne serije "Čari" (Charmed), koja se emitovala se od 1998. do 2006. godine i imala osam sezona.

Šenen Doerti, Alisa Milano i Holi Mari Kombs u originalnoj seriji su igrale tri sestre, poznate kao "Začarane", inače najmoćnije dobre veštice svih vremena koje svoju "Moć trojstva" koriste da bi štitile nedužne od zlih bića.

Od treće sezone Šenen je napustila seriju, a njeno mesto je zauzela Rouz Mekgovan.

Dvanaest godina nakon završetka serije, snimaće se nova verzija. Ona će se, za razliku od prethodne čija je radnja bila smeštena u sedamdesete godine, odigravati u sadašnjosti.

U ulogama sestara Halivel naći će se nove mlade glumice, a sama priča će dobiti određen feministički ugao.

U zvaničnoj najavi se navodi da će se tri sestre boriti protiv svakojakih zlih sila.

"U ovoj zabavnoj feminističkoj verziji originalne serije u centru pažnje su tri sestre, studentkinje na koledžu, koje otkrivaju da su veštice. Između borbe sa natprirodnim bićima i demona, rušenja patrijarhalnih pravila i porodičnih veza i odnosa, veštičijem poslu nikad kraja", prokomentarisale su svoj novi projekat producentkinje nove serije Dženi Urman, Džesika O'Tul i Ejmi Rardin.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....