•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

RASPUSTi se!

Ove godine je sneg izostao, a sa njim i sankanje, grudvanje i pravljenje Sneška Belića. Nema potrebe da očajavate, jer je bioskop Cine Grand Capitol Park Rakovica spremio program filmske čarolije, zbog kojeg ćete zaboraviti na to što su izostale zimske čarolije!

Tokom trajanja zimskog raspusta, od 01. do 09. februara, u periodu od 10 do 15 časova, cene ulaznica u bioskopu Vilin Grad će biti snižene.
Cena karte za 2D film, u okviru akcije "Raspusti se", će biti 200, a za 3D projekcije 300 dinara.


Na repertoaru su porodični i animirani filmovi, a neki od njih su: Mali Veseljak: Brod spasilac, Pećinci, Ferdinand, Mali Vampir, Koko i drugi.

Mali remorker, brodić uz koji su mnoge generacije odrasle, se vraća na veliko platno! Mali veseljak: brod spasilac je animirani film koji će osvojiti srca mališana, a mame i tate prisetiti na njihova detinjstva!

Posle hrabre misije spasavanja u olujnim vremenskim prilikama, mladi spasilački čamac, Ilajas, pozvan je da pređe da radi u Veliku luku. Uzbuđeno prihvata i napušta stari život i prijatelje, ali ubrzo shvata da veće nije uvek bolje. Kada otkrije da lokalna kriminalna banda iskopava dragoceni metal koji ima moć da utiče na vremenske neprilike, Ilajas će shvatiti da će morati da zatraži pomoć starih prijatelja kako bi raskirinkao planove bande. Film je sihnronizovan.

Pećinci će nas povesti u urnebesnu avanturu. Radnja je smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, a priča prati simpatičnog pećinskog čoveka koji, zajedno sa svojim najboljim prijateljem - divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.

Mali Vampir nam donosi zanimljiv prikaz o drugarstvu između različitih ljudi. Omiljeno štivo dečaka Antona su strašne priče, posebno o vampirima. Jednog dana, Anton dobija priliku da upozna pravog pravcatog mladog vampira Rudija i njegovu sestricu Anu, i oni postaju prijatelji. Rudi se pokazao kao dobar drug, a najveću zapetljanciju u celoj priči izazvali su pokušaji Antonovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja. Ali kako objasniti neobičnosti vezane za Rudija - otrcani crni plašt koji nikada ne skida, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta.

Trejlere i termine projekcija možete videti na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu