•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jamie Dornan: Moja supruga ne želi da gleda scene seksa u filmovima '50 nijansi'

Glumac Jamie Dornan, koji je u filmskoj trilogiji "50 nijansi" utelovio popularnog Christiana Greya, ispričao je u emisiji "The Ellen DeGeneres Show" da njegova supruga i kolegenica Amelia Warner nije pogledala nijedan deo ove filmske sage.

"Ne zanima je ni film niti detalji o njemu. Mislim da Amelie više voli mene nego Christiana Greya i drago mi je što ne želi da plaća kartu kako bi videla 'škakljive' scene seksa s kolegenicom Dakotom Johnson", rekao je Jamie.

Takođe je otkrio kako mu fanovi često prilaze i citiraju delove iz knjige ili filma, a priznao je i kako svakodnevno doživljava neugodne situacije jer ga fanovi oslovanjavaju sa "gospodine Grey".

"Privatno mu uopšte nisam sličan pa počnem da paničim kada mi se tako obrate, jer ne znam kako da im odgovorim", rekao je.

Inače, Dornan je od 2013. u braku s engleskom glumicom Ameliom Warner s kojom ima dve kćerke, Dulcie i Elvu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...