•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Veliki početak superherojske godine u bioskopu Cineplexx Niš

Sjajna godina superherojskih filmova je pred nama, a kako bi uveličao prikazivanje prvog ove godine, bioskop Cineplexx Niš potrudio se da svim svojim posetiocima osigura dobru zabavu i sjajno osveženje. Prva projekcija filma „Crni Panter“ zakazana je za četvrtak, 15. februar od 20 časova, na kojoj će svi posetioci uz kupljenu ulaznicu dobiti i hladno osveženje u vidu Coca Cola Zero pića.

„Crni Panter“ je naučnofantastični superherojski film, nastao po motivima istoimenog stripa autora Stena Lija i Džeka Kirbija i predstavlja osamnaesti nastavak u seriji filmova iz Marvelovog univerzuma.

Posle smrti svoga oca, kralja Vakande, T'Challa se vraća kući, u izolovanu i tehnički naprednu afričku državu, kako bi nasledio tron i povratio svoje nasledno pravo da bude kralj. Ali kada se stari i moćni neprijatelj ponovo pojavi, T’Challa će biti stavljen na test i uvučen u sukob koji preti da uništi ne samo Vakandu već čitav svet. Suočen sa izdajom i opasnošću, mladi kralj će morati da okupi svoje saveznike i oslobodi svu snagu Crnog pantera, kako bi odbranio svoje ljude i sačuvao njihov način života.

Glavne uloge u filmu tumače Čadvik Bouzman, Majkl B. Džordan, Lupita Njongo i Danaj Gurira, dok režiju potpisuje Rajan Kuper.

Karte za prvu projekciju filma „Crni panter“ uveliko su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Niš! Ne propustite novog superheroja u avanturi koja vas neće ostaviti ravnodušnim i uživajte u hladnom Coca Cola Zero piću uz omiljene kokice i novog junaka.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...