•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Warner Brothers obeležili još samo godinu dana do „The Hobbit“-a zvaničnim predstavljanjem kratkog sadržaja filma

Tačno je godinu dana do dana kada će „The Hobbit“ stići u Britanske bioskope, a da bi obeležili taj događaj, Warner Brothers su zvanično predstavili kratak sadržaj filma.

Potvrđeno je da će dva filma biti pod nazivom „The Hobbit“. Prvi će biti: „An Unexpected Journey“ koji će se naći u bioskopima 14. decembra 2012. godine. Drugi film iz ovog serijala će imati naziv: „There And Back Again“ i biće u bioskopima od 13. decembra 2013. godine.

“Oba filma su smeštena u Middle-earth 60 godina pre Tolkien-ovog The Lord Of The Rings,” kaže se na samom početku zvaničnog prestavljnja za štampu.

“Avanture u ovom filmu prate lik Bilbo Baggins, koji kreće u svoju epsku potragu kako bi povratio izgubljeno Kraljevstvo Erebor-a.”

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila