•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rachel McAdams očekuje svoje prvo dete

Glumica Rachel McAdams očekuje svoje prvo dete, a izgleda kako nikome još nije jasno s kim je zvezda romanse "The Notebook" ostala trudna, pišu američki mediji.

Rachel je proteklih meseci skrivala trudnoću, ali je navodno razotkrivena na aerodomu u Torontu pre nekoliko dana. Glasine o njenoj trudnoći počele su da kruže nakon što se prestala da se pojavljuje na skoro svim javnim događajima, uključujući i promociju njenog nadolazećeg filma "Game Night".

Ona je oduvek vrlo vešto čuvala svoj privatni život daleko od očiju javnosti, tako da i nije čudno kako niko ne zna ko je otac njenog prvog deteta.

Glumica su u proteklom periodu povezivali sa scenaristom Jamiem Lindenom nakon što su ih novinari nekoliko puta uhvatili zajedno na večerama.

Rachel još nikome nije potvrdila informaciju o trudnoći.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu