•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

SINOĆ ODRŽANA DOMAĆA PREMIJERA FILMA 'IZGREDNICI'

Sinoć je u Velikoj dvorani Sava Centra, u okviru 46. FESTA, domaća publika imala priliku da uživa u premijernoj projekciji filma "IZGREDNICI"!
Novi film reditelja Dejana Zečevića svetsku premijeru imao je na prestižnom festivalu u Čikagu u oktobru prošle godine, a sinoć se film predstavio i našoj publici, u okviru takmičarske selekcije Srpski film.

Veliki broj javnih ličnosti prisustvovao je ovoj premijeri, među kojima su bili Vuk Kostić, Lena Bogdanović, Tamara Dragičević, Milena Radulović, Aleksandar Radojičić, Andrija Milošević, Sloboda Mićalović, Nebojša Milovanović i mnogi drugi. Po završetku filma publika je jakim aplauzom nagradila autorsku i glumačku ekipu filma "IZGREDNICI".

Od narednog četvrtka, 08. marta, film "IZGREDNICI" biće na redovnom repertoaru svih bioskopa, u distribuciji Taramount filma.

Glavne uloge poverene su mladim glumcima Radovanu Vujoviću, Marti Bjelici i Mladenu Sovilju, dok lik njihovog profesora tumačiSvetozar Cvetković. U ostalim ulogama tu su Predrag Ejdus, Boris Isaković, Branka Šelić, Miroljub Lešo, Milena Đorđević i Miodrag Dragićević. Izgrednici prate priču o tri studenta koji radeći na svom eksperimentu, pokušavaju da dokažu da prostorna destrukcija, pravljenje nereda, s vremenom dovodi do socijalne destrukcije, do pojave izgreda. Mlada trojka ne uviđa da im se haos koji izaziva za potrebe projekta polako uvlači i u njihove živote. Gube distancu, a profesor ih ostavlja da se sami suoče sa posledicama. Direktor fotografije je Miladin Čolaković, scenario potpisuje Đorđe Milosavljević, montažu su uradili Milena Predić i Lazar Predojev, scenograf je Zorana Petrov, kostimograf Lana Pavlović, a za masku i šminku bila je zadužena Marija Kovačević Jovanović.

Film producentske kuće Biberche podržali su Filmski centar Srbije, Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje, a i snimao se od početka decembra 2015. godine na raznim lokacijama u Beogradu i Novom Sadu.

Podeli:



Preporucujemo